13. De Italianen met Verleidelijk muzikaal entertainment (NL)

www.deitalianen.nl

Ze lopen rond tussen de mensen met een opgetogen lied en een romantische ballade, die ze afwisselen met een dappere versierpoging of een dwaze goocheltruc. Met Italiaanse vurigheid en bravoure met een knipoog, laten ze de zon schijnen op ieder evenement!

In hun act reageren zij op wat er om hen heen gebeurt. Door hun theaterachtergrond en ervaring weten ze hoe ze hun publiek kunnen raken. Ze geven iedere bezoeker een eigen, persoonlijke ervaring en kunnen zowel kwetsbare, tere momenten laten ontstaan als grootse, enthousiaste uitspattingen met veel bombarie. Hun repertoire bestaat uit bekende en onbekende Italiaanse liederen. Met verschillende instrumenten en meerstemmig gezang hebben ze maar één doel: de mediterrane zon laten schijnen en harten veroveren. Wanneer is de jouwe aan de beurt?

De Italianen worden gespeeld door jongemannen. Het gezelschap is ontstaan op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle, aan de opleiding Docent Theater. In 2014maakten ze hun debuut op het Bevrijdingsfestival in Zwolle, en sindsdien hebben ze al meer dan honderd verschillende evenementen mogen opvrolijken!

Optredens:

Locatie: mobiel Passage

Tijden:11:45-12:15 en 13:30-14:00 en 15:00-15:15

Locatie: De Passage bij de Wereldwinkel

Tijden:15:30-15:45

Naar het overzicht