1. Cia La Tal (ES)

Cia La Tal (ES)
http://cialatal.com/street-theater/carillo/
Ding, dong, ding, dong ... laat de muziek van dit imposante klokkenspel horen. de muziek en de poppen beginnen te bewegen ... Tic-tac, tic-tac ... Het is tijd! Ridders en clowns vullen het podium waar ruzies en passies worden gemengd. Vanaf de klok verschijnt er magie en zult u uw ogen niet geloven. U ziet een uniek schouwspel wat u op weinig straattheaterfestivals zult tegen komen!
In de verhalen die door dit theatergezeldschap zijn gemaakt, zien de personages eruit als Zwitserse klokkenmakers die vanaf de klok verschijnen. Onderwerpen als passie, liefde, jaloezie trekken aan u voorbij. Wat gaat er winnen? De machine-achtige bewegingen uitgevoerd door de acteurs doen de personages tijdloos lijken.
De set heeft een visuele rijkdom door de structuur van de "Carillo". Je zult gefascineerd zijn door de grootte, de kleuren en de complexe werking van de klok. Het gecombineerde effect van de buitengewone set Carilló en de ongewone vorm van comedy aangeboden door het deze artiesten, resulteert in een unieke straatshow waar u zeker over na zult praten.
________________________________________

Naar het overzicht